Heb je interesse in state-of-the-art technieken?
Wil je graag informeel samenwerken bij een wereldwijde marktleider?
Deze combinatie zorgt voor het succes van onze klant!

WE ARE THE ENGINEERS
OF PRODUCTIVITY.

Learning by doing

Festo biedt studenten vanuit verschillende disciplines de mogelijkheid vertrouwd te raken in de professionele wereld. Festo biedt niet alleen interessante taken in een moderne werkomgeving aan, maar ook echte kansen met een passende beloning.

Een plek voor stagiair(e)sZowel voor de stagiair(e)s als voor afstudeerders zijn er bij Festo uitdagende projecten en werkzaamheden beschikbaar. Uitgangspunt bij een stageplaats is dat de stagiair met uiteenlopende werkzaamheden in aanraking komt om hem/haar een zo breed mogelijke praktische basis in aansluiting op de opleiding te geven. Welke werkzaamheden dat zijn wordt altijd in overleg tussen de student en Festo vastgelegd.

Een greep uit de mogelijkheden die Festo op dit moment biedt:

Nu solliciteren

AfstuderenHet slot akkoord van je studie

Studenten op universitair of hbo-niveau die een uitdagend project zoeken om hun studie mee af te sluiten doen er goed aan bij Festo te rade te gaan. Innovatie, zowel op bedrijfskundig als op technisch gebied speelt een centrale rol binnen Festo. Zeven procent van de jaaromzet wordt geïnvesteerd in research, en daarnaast is er de internationale Festo Academy, waar veelbelovend managementtalent verdere training krijgt. Wie zijn afstudeeropdracht of -onderzoek in een ambitieuze omgeving wil uitvoeren is bij Festo van harte welkom.

Nu solliciteren

Zijn er één of meer stages die je interesse hebben gewekt? Naam dan contact met ons op.
Staat jou gewenste stage er niet tussen? Stuur je CV en motivatiebrief naar hr.nl@festo.com
en wij zullen kijken wat we voor jou kunnen doen.

 

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er (nog) niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie! Wellicht komt er op korte termijn een functie vrij die bij jouw profiel past waarover wij jou kunnen informeren.

Neem contact met ons op.