Heb je interesse in state-of-the-art technieken?
Wil je graag informeel samenwerken bij een wereldwijde marktleider?
Deze combinatie zorgt voor het succes van onze klant!

WE ARE THE ENGINEERS
OF PRODUCTIVITY.

Medewerkers over Festo

 

Ben je benieuwd hoe Festo als werkgever overkomt bij huidige medewerkers?

Hieronder staan de ervaringen van Michiel Deen (Key Account Manager, 5 jaar in dienst) en van Hans Geurts (International Strategic Sales, 25 jaar in dienst).

Michiel Deen:

"In mijn buitendienstfunctie kan ik de combinatie tussen commercie en techniek prachtig combineren. Festo is een toonaangevend innovatief bedrijf binnen de industrieële automatiseringsmarkt. Juist daarom vind ik het fantastisch om met klanten te brainstormen over nieuwe technieken en innovatieve oplossingen. Geen dag is hetzelfde en dat is de afwisseling die mij erg aantrekt!
Festo is een echt familiebedrijf en dat kun je merken!
- Veel enthousiaste en gedreven collega's die mij dagelijks ondersteunen in mijn werk. Samen gaan we als één team door het vuur voor onze klanten.
- Ook de persoonlijke contacten met collega's zijn erg prettig, precies zoals je kunt verwachten binnen een hechte familie.
- Doordat Festo duurzaam investeert in haar medewerkers, biedt dit mij de kans om te blijven groeien in mijn vak en eigen persoonlijke ontwikkeling.
Kortom een fantastische internationale werkomgeving, passie voor techniek, dagelijkse klantcontacten en persoonlijke ontwikkelingen. Dat is waarom ik werk voor Festo!
Lijkt dit jou ook interessant? Solliciteer dan direct en wie weet mag ik binnenkort met jou kennismaken!"

Hans Geurts:

"Wil jij werken in een enerverende internationale werkomgeving met technische uitdagingen en wil je zelf ontdekken wat bij je past (Sales / Engineering / Logistiek / productmanagement, etc.)?
Geloof mij dan moet je bij Festo zijn.
Ik werk er al 25 jaar en heb de kans gekregen diverse functie te bekleden in binnen- en buitenland, zoals: Sales Desk Engineer, Sales Engineer, Key Account Manager, International Key Account Manager, Industry Sales Manager, International Strategic Sales, Trainer).
Bij Festo worden je kansen aangeboden en het is aan jou om ze te pakken en in te vullen.
Mijn advies is: Meld je vandaag nog aan voor één van de openstaande vacatures of plaats een open sollicitatie.
We gaan dan graag een gesprek aan met wat jij zoekt."

 

 

Bekijk/download brochure

Stage & afstuderen

Momenteel zijn de volgende afstudeerprojecten beschikbaar: